Tuesday, January 31, 2012

KELAS BACK TO BASIC




BACK TO BASIC (12 JENIS ANEKA KEK)
Demo - 3 kekosongan4/2/2012 (Sabtu)

FEE : RM250 MASA : 10 pagi hingga selesai ...
Venue -: Bandar Tun Hussien Onn, Cheras

***berminat utk memasuki kelas LEEZA HOMEBAKERY dan membuat tempahab sila email - ctleeza_05@yahoo.com , msg or call 019-9539624

Friday, January 13, 2012

KELAS CREAM PUFF, ECLAIR N PAVLOVA



‎15/01/2012(SUNDAY) KELAS CREAM PUFF, ECLAIR n PAVLOVA

still open for register

TIME : 10am till fiinish.

FEE : RM150

- interested pls pm/msg at 019-9539624 , ctleeza_05@yahoo.com

Sunday, January 1, 2012

SELAMAT TAHUN BARU 2012

Assalamualaikum semuaaaaaa.......



Selamat tinggal 2011 dan Selamat datang 2012. Banyaknya sawang blog ku ini yg dah lama ditinggalkan... Alhamdulillah syukur kehadrat Ilahi terus diberi langkah dan nafas....ditahun baru ini. InsyaAllah dengan azam baru LEEZA HOMEBAKERY akan terus berusaha untuk membawa entry2 baru hasil kerja tangan yg diusahakan selama ini, sepanjang pertengahan 2010 hingga hujung 2011 banyak di update di FB sahaja....


SELAMAT TAHUN BARU ;-D

Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

Wednesday, July 28, 2010

COOKIES & LAYER CAKE 2010

Yang ditunggu telah tiba, LEEZA HOMEMADE COOKIES & LAYER CAKE (KEK LAPIS) sedia menerima tempah, apa tunggu lagi jom order utk menceriakan meja ada dan menjamu tetamu sempena AIDIL FITRI 2010.. Tarikh tutup tempahan 18/8/2010
Kepada sesiapa y berminat menjadi agent COOKIES & LAYER CAKE sila email detail to ctleeza_05@yahoo.com / 019-9539624




Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

Thursday, July 15, 2010

SALAM UKHWAH

Assalamualaikum semua....

1 Rejab yg lepas merupakan ulangtahun ke-2 bagi LEEZA HOMEBAKERY.. alhamdulillah syukur kehadrat ilahi dengan limpah kunia yg diberikan peniagaan online ini berterusan hingga kini....

Nampak bersawang sudah blog ku ini... tidak berupdate. Maaf kepada pengunjung2 setia yg tidak jemu datang menjenguk. Insyaallah ada kelapanga Leeza akan update mana2 yg telah tertangguh dalam masa terdekat ini, maklumlah masa tidak mengizinkan..

Sebenarnya banyak aktiviti Leeza update di FACEBOOK, kepada teman2 yang sudi boleh add LEEZA HOMEBAKERY..

Seperti biasa BISKUT RAYA & KEK LAPIS sentiasa berjalan seperti biasa bagi tahun 2010 ini... Jangan ketinggalan untuk membuat tempahan.....

Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

Monday, May 17, 2010

Birthday Cake for IZZATI

25/12/2009

CMC b'day cake for IZZATI.. tempahan terakhir di tahun 2009, kalau ikutkan rekod gambar dlm memory kad leeza... thanks for all customer yg memberi kepercayaan kepada LEEZA HOMEBAKERY.. harap akan terus mendapat sokongan dari semua... TQVM



Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

CC again

25/12/2009

Layanzz ...


Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

CC for Hantaran

13/12/2009

Order from SIL friends, Putrajaya...

BARBIE CORRINE

18/12/2009

Barbie Corrine b'day cake for Maryam Hadijah, Izan daughter.. Hope Maryam suka.. kata izan ini dia requestn sendiri gambar tu pun uplaod dari internet.. Advance sungguh anak2 zaman skrg ya.. tq izan


Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

CUP CAKE for Holiday...

10/12/2009

Layanzzz lagi... kalau camni ayat mmg dah lupa sape yg tempah anyway thanks for my customer ya...


Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

Wednesday, May 12, 2010

CMC & KEK BATIK

4/12/2009

Ditempah oleh kawan Hariati KLCC, T1...


Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

Fondant Wedding Cake

4/12/2009
Tempahan dari Norhazlina dari Putrajaya, untuk adik lelakinya. Fondant cake ini untuk dihantar kesebelah perempuan di Perak. Tq diatas kepercayaan terhadap LEEZA HOMEBAKERY...



Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

Tempahan Aidil Adha 2009

26/11/2009


Layannzzzz... tq pada customer yg menempah...


Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

Jamuan Akhir Tahun 5 Aleovera

19/11/2009

American Buttercream topping with wilton method for orange cake, tempahan dari kak ipar mengajar di Putrajaya...




Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

CMC for Sarah

13/11/2009

Tempahan dari Zairina, Klcc level 24 untuk anaknya Sarah...


Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

B'day cake lagi...

9/11/2009

Orange cake with Buttercream, order from my friend Jue, KLCC


Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

CMC Lagi....

15/10/2009

Hasil bila kawan2 minta tolong... :D. Tempahan from Zura utk raikan hari lahir kawan2 di majlis pengajian iqra'

Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

B'day cake for Amira

15/10/2009

CMC b'day cake for anak Saadiah dari Suasana, BTHO. Kena siapkan juga walaupun last minute order. Hope enjoy.....


Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

Cup Cake Utk Abah

Order from my regular customer awek cute utk ayah...

Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

CMC Untuk Majlis Raya 2009 lagi

Layanzzzzzz...




Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

Birthday Cake for Hakim

10/10/2009

B'day CMC nie ditempah oleh Lin yg mmg regular customer kat opis utk anaknya Hakim. Sorry Lin lambat post. Ini adalah idea Leeza sendiri ganache + ngan fondant bole ke... tarrra inilah hasilnya yang penting Hakim happy....



Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

Selepas Raya 2009

Kat opis sibuk pula ngan opis terbukanya so.. adalah yg menempah CMC dan kek Lapis. Layanzzzz




Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

Bahagian Penghantaran Pula.... di Musim Raya 2009

Yg nie persiapan penghantaran yg agak jauh ke Kertih, Terengganu

Yg bawah nie diantara bulk order... semuanya di sekitar Kuala lumpur dan kawasan yg sewaktu dengannya apa lagi kat opis...

Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com

Aktiviti Kek Lapis 2009

Antara persediaan membuat kek lapis

'

Kalau dah mula membakar mmmm... sekali naik 8 loyang terus jalan. Masa nie Leeza jadi mcm lipas kudung tak bole nak buat keja lain dah


Untuk tempahan : 019-9539624 / email : ctleeza_05@yahoo.com