Tuesday, November 11, 2008

Tempahan Kek Lapis


Antara tempahan-tempahan yang lepas

Semalam (11/11/2008) leeza post kek lapis utk Sakina kerja kat Plaza Pekeliling dan kawanya Ezanita yang berada di Kota Damanasara. Harap berpuasa hati dah kek berada dalam keadaan baik. Maaf ler tak sempat nak snap gambar :-D tima kasih yerrr....

Gambar bawah ni pula bungkusan utk Siti Hairani & Linda dari Jalan Kuching. Leeza pos pada 4/11/08 yang lepas



Sementara itu ada gak cookies yang dibeli oleh adik kat opis nie, izan, zaimi, jun, hafiz, zaiful dah sapa lagi ekk tak ingat dah. Tulah pasal lambat sangat nak update. Anyway mana-mana nama yang tak tersebut minta maaf lah yerrr.. apa-apa pun akak jual semua ekkk. Harap berpuas hati tau ;-)

2 comments:

||kiena|| said...

kak leeza,.. thnx ya for d 'Sodap kek lapis masam manis' hehehe nnt raye kite tempah lagi...

leeza said...

u r welcome kiena, tq sbb promote blog akak skali :D